Voor thuisgebruik:

Als student kan je voor alle producten van JetBrains gratis keys verkrijgen.

De key kan je aanvragen op http://www.jetbrains.com/student/

Voor gebruik in de labo's:

In de labo's kan je de software ook activeren met een centrale licentieserver. Die vind je op http://10.129.28.232:8080

Dat kan nodig zijn als de labo-computer voor de eerste keer gebruikt wordt. Je mag ook van deze licentieserver gebruiken als je thuis werkt over de VPN