Als student aan onze opleiding krijg je 'Premium' toegang tot Microsoft 'Azure for students'.
Dat houdt het volgende in:
  • gratis licenties op een groot deel van de Microsoft software
  • gratis toegang tot een reeks tutorials en  cursusmateriaal
  • jaarlijks gratis voor $100 krediet voor gebruik op het Azure cloudplatform.

Om hier gebruik van te maken dien je eerst je account bij 'Azure for students' te activeren (gebruik daarbij je

mailaccount van de hogeschool).

Toegang tot de software krijg je via de link https://portal.azure.com. Bovenaan selecteer je 'Education' en dan links 'Software'.